Tapkime Facebook draugėmis!
Pažadame konkursus, naudingus grožio ir mados patarimus, stiliaus idėjas ;)
Titulinis Stilius

Receptai: Sluoksniuotas sūrio ir žalumynų pyragas

2011-08-18

Reikės: • pakelio šaldytos bemielės sluoksniuotos tešlos; • 200 g fetos sūrio; • žalių lapų mišinio (jaunų dilgėlių, balandos, garšvos, špinatų); • saujos krapų; • saujos svogūno laiškų; • saujos petražolių; • šaukšto aliejaus; • kiaušinio; • druskos, pipirų pagal skonį.

Paruošimas:

Pirktinę tešlą išimame ir leidžiame šiek tiek atšilti. Tuo metu nuplauname žalumynus, juos pasmulkiname, pašutiname ant keptuvės su trupučiu aliejaus, kol sumažės tūris. Nešutinam tik svogūnų laiškų, krapų ir petražolių. Po to sudedame sūrį, įmušame kiaušinį, viską išmaišome. Iškočiojame tešlą taip, kad ji uždengtų indo, kuriame kepsite, kraštus. Tešlos kraštus apipjauname pagal indo formą, tešlos likučius atidedame į šoną. Dedame dalį įdaro, jį užklojame tešlos likučiais, vėl dedame įdaro. Tuomet dedame dar vieną tešlos lakštą, kraštelius sulipdome su apatiniu blynu. Kepame 180 °C įkaitintoje orkaitėje apie 20 min.

Dalintis:

Komentarai (0)

  • Jūsų vardas*
  • Jūsų komentaras*

 

 

Sprendimas: UAB Interprekyba
© 2013 Grozioklubas.lt.